Flyttfirma Södertälje

Vi hjälper dig att flytta in

Flyttfirma

DET HÄR BÖR DU TÄNKA PÅ FÖRE FLYTTEN

Det är mycket att tänka på inför en flytt. Ingen lätt uppgift i dagens stressiga värd där tid är en bristvara. Vi har genom åren samlat på oss stor erfarenhet och vet hur man ska gå tillväga för att allt ska gå som det är tänkt. Och varför inte dela med sig av kunskaperna? Här bjuder vi på några mycket användbara tips inför din flytt.

Först och främst är det mycket viktigt att allt är i ordning i den gamla bostaden. Är städningen ordentligt utförd? Är den inte det så riskerar du att åka på bakslag i besiktningar och tvingas till omstädning. Ett helt onödigt extrajobb, som du kommer att slippa om du anlitar oss för flyttstädning.

Viktigt att packa kartongerna lagom fulla

När du har ordnat upp så att din efterträdare i det gamla boendet så är det dags för packningen. Hur noggrann transporten och lastningen än är, är packningen dåligt genomförd så är risken stor för skador under flytten. Undvik banankartonger från din lokala livsmedelsaffär, satsa istället på kvalitativa och hållbara flyttkartonger, som är avsedda för just detta ändamål.

Kartongens storlek är inte det bästa måttet på hur mycket du kan packa i. Ett bättre mått är att du kan lyfta hela kartongen när den är fullpackad. Är kartongen packad med tunga saker, exempelvis böcker, se till att det finns en hel del luft längst upp, annars blir kartongen svårlyft och riskerar att gå sönder. När kartongerna är färdigpackade, märk upp dem ordentligt på båda sidor och stapla dem tre och tre. Var extra varsam med ömtåligt material, det bör packas in extra noga. Bubbelplast är ett bra packmaterial för mer ömtåliga tillhörigheter.

Gå igenom vad ni behöver ta med

Innan nu flyttar, gå tillsammans med familjen och eventuellt andra boende igenom vad som finns i ditt gamla boende. Vad behövs i ditt nya hem och vad ska slängas bort? Kasta, sälj eller återvinn de saker som du inte behöver, ett bra sätt att spara på både rygg och pengar! En flyttloppis är ett bra tips, ett smart sätt att bli av med saker som du och din familj inte behöver längre.

Låt oss på sköta hela packningen! En stor fördel med det är att vi tar hela ansvaret. I annat fall är det du som får ta ansvaret – så lyder reglerna inom flyttbranschen.

Slutligen det allra bästa tipset inför din flytt: anlita oss som din kompetenta flyttfirma i Södertälje. Vår kunniga och servicemedvetna personal kommer att se till att du får en bra start i ditt nya hem.

 

Mycket proffsiga, seriöst företag. Rekommenderas. Kaj, nöjd kund