Flyttfirma Södertälje

Vi hjälper dig att flytta in

Tjänster

HEM- OCH FLYTTSTÄDNING

Utöver flyttar så erbjuder vi även följande tjänster.

Flyttstädning

Städningen är oftast den tyngsta, och minst inspirerande, delen av en flytt. Vi kan hjälpa dig med en kvalificerad och noggrann flyttstädning, som kommer att klara besiktningen.

När vi genomför en flyttstädning så går vi på djupet. Vi utför städningen efter ett speciellt framtaget städschema som vi prickar av för att vi inte ska missa några detaljer. När vi flyttstädar så ingår både rutinrengörning och djuprengöring. Ugn, kylskåp, spis, vi missar inga detaljer i köket. I badrummet avkalkar vi, rengör badkar, torkar av rör med mera. Självklart rengör vi även golv noga och putsar fönster.

Anlita oss för städningen när du ska flytta. Det gör din flytt mycket enklare och du får tid över till mer inspirerande saker. Dessutom har du garantier på att jobbet kommer bli väl utfört.

städare

Hemstädning

Vi utför även hemstädning, som du kan beställa på abonnemang, vecko- eller månadsvis. Vi rekommenderar att du inleder ditt abonnemang med en storstädning, som innefattar samma saker som flyttstädningen. Hemstädningen kommer sedan att räcka för att ditt hem ska kännas rent och trivsamt.

Vår hemstädning sker till ett fast pris. Bland annat ingår detta:

I köket torkar vi av alla ytor, som bänkar, vitvaror och skåpluckor. Diskbänken avkalkas och mikrovågsugnen torkas ur vid behov. Vi rengör dessutom strömbrytare och andra mindre detaljer som är lätt att missa för den ovane.

I badrummet rengörs dusch, badkar och handfat. Speglar putsas och toaletten rengörs självklart noggrant.

I övriga rum dammar, dammsuger, avfläckar, våttorkar och fuktmoppar vi alla ytor och utrymmen. Vi kan även utföra extra städinsatser enligt kundens speciella önskemål.

Våra städtjänster är självklart avdragsgilla enligt RUT. Här kan du läsa mer om RUT-avdraget. 

Mycket proffsiga, seriöst företag. Rekommenderas. Kaj, nöjd kund